Metin2 Otomatik Kasılma, Av Sistemi, Kullanımı

metin2 otomatik av sistemi, metin2 otomatik kasılma, metin2 otomatik av kullanımı, 
Metin2’de gün geçtikçe geliştirilen yeni sistemler arasında bulunan otomatik avlanma sistemi oyunculara yeni sunulmuş ve oldukça beğenilen bir sistemdir. Bu sistemle kendiniz at üstünde ve düz vuruşla yada skill kullanarak belirli bir mekanizmayla karakterinizi kendi kendinize geliştirebiliyorsunuz.  Aslında basit bir kullanımı olan ve kolayca erişip kullanımını kendinizin kavrayabileceği bir sistem olduğu için direk size sistemin çalışma yerini gösterelim istiyoruz. Sistemin aktif olması için simya bölümüne girerek alt kısımda yar alan menü erişim logosunu kullanarak erişebilirsiniz. Bundan daha kısa bir kısayol olarakta  klavyenizde “K” tuşuna tıklayarak menüye erişebilirsiniz.
Otomatik Av sistemi özellikleri
-Öncelikle tamamen ücretsiz olarak oyunculara sunulan bir sistem.
-Nesne market ürünü olarak satışa sunulmaktadır.
-Üç farklı özelliği mevcut bunlar; Otomatik iksir kullanımı, otomatik beceri kullanımı ve saldırı yapmaya yarayan üç adet özellik barındırmakta.
Otomatik Saldırı Sistemi Genel Özellikleri
Bu sistemden her Metin2 oyuncusu faydalanabilmektedir. Oyuncular arasında bir nitelik veya nicelik gözetilmemektedir. İstenildiği zaman oyuncular sistemi başlat ve durdur tuşları ile yönetebilmektedir. Bir nevi bot özelliği gösteren otomatik saldırı; başlatıldığı andan itibaren karakterin yakınında ki canavarlara saldırmasına olanak tanır. Karakter sadece metin taşlarına otomatik olarak saldırmamaktadır. Sistemin en büyük aksaklığı ise karakter engellere takıldığı zaman manuel yardım ihtiyacı duymasıdır. Karakter taş, çit, ağaç vb. nesnelere takıldığı zaman oyuncu tarafından el ile kurtarılmalıdır.
Otomatik Beceri Sistemi
Bu özelliğin aktif hale getirilebilmesi için nesne market tarafından satın alınması gerekmektedir. Kısacası Premium özellik olarak adlandırılabilmektedir. Özellik satın alındığı takdirde ilgili kutucuğa konulan becerileri otomatik kullanmaktadır. Beceriler aksi belirtilmediği sürece soğum süreleri tamamlandığında tekrar kullanılmaktadır. İstenirse soğum sürelerine bağlı olmaksızın farklı aralıklarla beceri kullanımına olanak tanımaktadır. İstenildiği zaman beceriler değiştirilebilmektedir.
Otomatik İksir Sistemi
Otomatik beceri sisteminde olduğu gibi otomatik iksir sistemi de Premium özellik göstermektedir. Nesne marketten alınabilecek olan bu özellik ile HP ve SP’lerinizin otomatik olarak kullanılmasına olanak sağlayabilirsiniz. Otomatik beceri sistemi aynı zamanda beceri opsiyonu ile birlikte aktif olmaktadır. Bu sistemler sayesinde bot kullanımından kurtularak gereksiz banlanma risklerinden sıyrılabilirsiniz.

10 Yorum

  1. Mehmet ARSLAN31 Ocak 2017 14:25

    Oyunun müdavimleri ve yeni başlayanlar için çok güzel bir uygulama. Uzun zamanların zahmetini bir banla kaybetmektense. Bir miktar yatırımla hem istediğiniz özelliklere ulaşmış hemde risklerden uzaklaşmış oluyorsunuz.

    YanıtlaSil
  2. Bağımlılık yapan bir oyun tavsiye ederim
    www.keciorenasansorlunakliyat.com

    YanıtlaSil
  3. güzel site, güzel programlar. eline sağlık. istek bot programı alıyor musun hocam? :))

    YanıtlaSil
  4. Otomatik kasılma konusunda bir bilgim yoktu, çok geri kalmışız bu oyunda teşekkürler bilgi için.

    YanıtlaSil
  5. otomatik iksir, otomatik saldırı, otomatik beceri.. Ee bize ne kaldı. oturup seyret ne oluyor diye. Güzel valla süper. beğendim son tahlilde. tam benlik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen hocam öyle oldu biraz, oyun botlarla başa çıkamayınca kendi bot sundu resmen :)

      Sil
  6. Metin2 için güzel birşey. Herşey otomatik oldu, daha kolay bir oyun deneyimi sunacaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle haklısınız hocam ayrıca metin2 nin kendi sağladığı bir sistem oldugundan dolayı daha avantajlı.

      Sil
  7. Metin 2 otomatik kasılma av sistemi gerçektende güzel. Metin 2 'yi uzun yıllardır severek oyuyorum. Char'ımda çok güzel itemler var. Bakalım ilerde belki satarım.

    YanıtlaSil
  8. uzun zamandır bunu arıyordum siteniz sayesinde ulaştım adamsınız vesselam :)

    YanıtlaSil